Menu

Z NASZEGO LASU

• „Spalony” pstrąg łososiowy ze struclą
  z leśnymi grzybami
• krewetki olbrzymie z cynamonem
• comber z sarny z jeżynami i ginem
  z tonikiem
• jabłka pod kruszonką z kremem z mleka
  skondensowanego i kasztanami

Zapisz się na nasz newsletter i pobierz drugi zestaw przepisów na menu do samodzielnego przyrządzenia.

Dodatkowe korzyści:
• regularne informacje o aktualnych trendach i tematach
• ekskluzywne konkursy i akcje promocyjne
• inspirujące przepisy i dekoracje​

Tytuł grzecznościowy
Imię
Nazwisko
Adres e-mail *
Twoje newslettery:
Łazienka & Wellness
Porcelana stołowa
Kuchnia
Moje dane osobowe będą przechowywane, wykorzystywane i przekazywane przez firmę Villeroy & Boch w celu przetwarzania moich zapytań. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj. *
Tak, chcę otrzymywać pocztą elektroniczną i/lub za pośrednictwem SMS-ów newsletter oraz informacje o promocjach, ankietach, spersonalizowanych ofertach oraz o serwisie dla klienta oferowanych przez Villeroy & Boch. Więcej informacji, również na temat możliwości anulowania udzielonej zgody, można znaleźć tutaj. *
Kod zabezpieczający
 

Pola oznaczone * są obowiązkowe.