Przepisy

Odkryj różnorodne przepisy kulinarne Villeroy & Boch na gotowane i pieczone potrawy – na każdy gust i każdą okazję.
Szparagi, dieta niskowęglowodanowa lub rabarbar – mamy odpowiedni przepis dla każdego,
również na szybkie dania.

Smacznego!

Ciasteczka z marmoladą
Marynowane buraki Chioggia
Pieczone jabłka
Łopatka jagnięca z pieczonym kalafiorem
Czekoladowo-wiśniowa rolada biszkoptowa
Comber z sarny z sosem borówkowym
Panettone
Hiszpański turrón
Piernikowe ludziki
Surówka z kapusty stożkowej z pestkami granatu
Ciasto marmurkowe z choinką
Zupa z selera z octem balsamicznym i pachnotką
Smażony sandacz
Cantuccini
Wykrawane ciasteczka
Strucla bożonarodzeniowa
Pasta z ciecierzycy (humus)
Babka czekoladowa
Marmurkowe lody malinowe z kwaśną śmietaną
Włoskie ciasteczka pomarańczowe
Minipierniczki
Rogaliki waniliowe
Ciasteczka z marmoladą
Kostki domino
Migdałowo-korzenne ciasteczka na patyczkach
Kakao niespodzianka
Gorąca czekolada o smaku chili z bitą śmietaną
Babeczki z filiżanki
Przepis Kola & Knäck – toffi z karmelem
Miodowe pierniczki
Bożonarodzeniowe babeczki z filiżanki
Wilgotna tarta czekoladowa
Rosemary Shrub
Vitamin Overkill
Crystal Mint
Duszone udźce jagnięce
Ziemniaki w rozmarynie
Ryż na mleku z kompotem z czereśni
Roszponka
Babka adwentowa - Villeroy & Boch
Ciasteczka imbirowe - Villeroy & Boch
Przepis Kokosowe ciasteczka na patyczkach
Przepis Grzane wino - Villeroy & Boch
Przepis Zimowa herbatka z owoców granatu
Biała czekolada ze śmietaną cynamonową
Marmolada Figowo-Gruszkowa
Ciasteczka śnieżynki White Christmas
Mus czekoladowy
Ciasteczka wielkanocne z kruchego ciasta z lukrem
Sakiewki z ciasta francuskiego z jajecznicą
Zawijanka drożdżowa
Wiosenny makaron
Drożdżowe zajączki
Bowl: tęczowa komosa ryżowa
Trzy rodzaje czarno-białych kanapeczek
„Sernik” z kiwi
Przepis na grillowaną ośmiornicę
Ziemniaki z izraelską sałatką z marchewki
Smażony kurczak kukurydziany
Wieniec wielkanocny babci
Warstwowe ciasto orzechowe z malinami
Sałatka ze szpinaku z kozim serem
Warkocz z makiem
Mus smoothie
Kanapka z awokado z humusem z buraka i pistacjami
Falafele z burakami i kolorową sałatką
Babka pomarańczowa
London Mule
Tarta jabłkowa
Zajączek wielkanocny z pancake’ów
Zupa z batatów i mango
Sorbet z mango w kolorowym waflu
Kurczak pieczony z dodatkiem szynki Serrano
Warzywne quiche
Szybkie przekąski-ślimaki
Tacos z rybą i salsą ananasowo-ogórkową
Frytki z batatów z chimichurri
Quinoa Buddah Bowl
Sweet Bowl
Muffinki z kremowym serkiem
Focaccia
Zapiekanka makaronowa z pecorino
Pieczone słodkie ziemniaki
Zapiekany kozi ser
Minibrioszka
Tort z kremem mascarpone
Migdałowa babka
Quiche z pomidorami
Pancakes
Gofry ze świeżymi owocami
Przepis Lussekatter - Villeroy & Boch
Przepis na bowl: śniadanie po azjatycku
Przepis na bowl: owsianka z bananami
Przepis na bowl: włoska energia
Przepis na bowl: shakshuka
Przepis na bowl: quinoa po meksykańsku
Shakshuka
Ciasto cytrynowe
Tarta z jabłkami i jeżynami
Tarta jabłkowa
Sangria Cava
Ciasto na pizzę
Croissant z jajkiem i rzeżuchą
Batoniki musli z orzeszkami ziemnymi
Chleb wieloziarnisty power
Tagliatelle
Ciasteczka czekolaowo-orzechowo-migdałowe
Filet cielęcy w skorupce z orzechów włoskich
Krem maślano-karmelowy z solą
Chrupiąca sałatka
Labskaus
Ceviche z łososia
Mezcalito
Pączki mini
Terrina Marchewkowo-Pasternakowa
Herbata mrożona oolong cold brew
Panna cotta z herbatą darjeeling z różą
Bellini z herbatą darjeeling z różą
Szaszłyki saté
Czekoladowe łyżki
wafle sezamowo-ryżowe z sałatką z raków
marmolada pomidorowa
tradycyjna mrożona herbata z imbirem
Wegański humus
Chleb cebulowo-orzechowo-żurawinowy
Pieczeń z dzika z frytkami
Kotlety jagnięce
Pieczone prosię
Stek tomahawk z listkami laurowymi i cynamonem
Pikantne szaszłyki z grilla
Bezowe serca
Crème de caramel
Crostini
Cynamonowe ślimaczki
Sałatka z zielonych szparagów i mango
Letnie roladki z krewetkami
Zielony smoothie ze szpinaku, jabłek i imbiru
Letnia rolada wegetariańska
Sałata frisée z dzikimi ziołami
Burgery po włosku
Grillowane letnie owoce jagodowe
Smażone przegrzebki
Tatar z łososia
Owsianka doskonała
Dip miodowy
Beans on toast
M’hanncha
Naleśniki meloui
Ensaimada
Membrillo
Gambas al ajillo
Quiche warzywne z kozim serem
Domowa oliwa ziołowa „Binicomprat”
Ośmiornica w oliwie
Pa amb oli
Coca de trampo
Paella de peces
Pimientos al horno
Empanadas
Chleb Rocio
Tarta de chocolate con nueces
Udka z kurczaka z prosciutto
Galaretka z rabarbaru
Lody malinowo-sernikowe
Koreczki z cukinii i mango
Paluszki z rozmarynem i szynką serrano
Spaghetti aglio olio
Grillowane kotlety jagnięce
Deser warstwowy z kawałkami ciasta
Czerwona kapusta po szwedzku
Tjälknöl* z jagnięciny
Pierniczki: ciasteczka imbirowe
Kotlety z jelenia w skorupce
Leśne grzyby w śmietanie
Pieczona pierś z bażanta
Syczuański crème brûlée z kompotem
Połówka homara
Smażony homar
Zapiekane ostrygi
Rolada biszkoptowa
babeczki rabarbarowe z kruszonką
Ciasteczka Rice Krispies
Tort truskawkowy
Ciasto z kwiatami
Millefeuille