Składniki

• owoce
• drewniane patyczki
• miód

Dip miodowy

Przygotowanie:

1. Na szaszłyki potrzebne są dowolne owoce. Najlepiej nadają się ananasy, winogrona, maliny, truskawki i banany, bo łatwo się je nadziewa. Przed podaniem schłodzić owoce przez jedną do dwóch godzin w lodówce. Kupić lub upiec jedną lub dwie muffinki, najlepiej bez polewy, i pokroić na małe kęsy.

2. Owoce i kawałki ciasta nadziać na drewniane patyczki. Do salaterki nalać miodu. Najodpowiedniejszy będzie miód płynny. Polecamy miód leśny, ponieważ ma wyrazisty smak.

Miss Desiree Szklanka 145mm 145mm
Miss Desiree Szklanka 145mm 145mm
Miss Desiree Szklanka 145mm 145mm
Miss Desiree Kieliszek do wody 168mm 168mm
Miss Desiree Kieliszek do wody  168mm 168mm
Miss Desiree Kieliszek do wody 168mm 168mm
Miss Desiree Szklanka Oldfashioned 91mm 91mm
Miss Desiree Szklanka Oldfashioned 91mm 91mm
Miss Desiree Szklanka Oldfashioned 91mm 91mm