Zutaten

4 Portionen

• 4 Feigen
• 40 g Mandelblättchen
• 750 g Joghurt mit 10% Fettanteil
• 1 Päckchen Vanillezucker
• 4 EL flüssiger Honig

Figi

Przygotowanie:

1. Migdały uprażyć na patelni na złotobrązowy kolor i ostudzić. Jogurt wymieszać z cukrem waniliowym i przełożyć do szklanek. Polać miodem i posypać migdałami.

Samarkand Aquamarin miska prostokątna 25x10 cm
Samarkand Aquamarin miska prostokątna 25x10 cm
Samarkand Aquamarin miska prostokątna 25x10 cm
Samarkand Mandarin talerz śniadaniowy
Samarkand Mandarin talerz śniadaniowy
Samarkand Mandarin talerz śniadaniowy
Samarkand Mandarin miseczka kwadratowa 10x10 cm
Samarkand Mandarin miseczka kwadratowa 10x10 cm
Samarkand Mandarin miseczka kwadratowa 10x10 cm