Zutaten

4 Portionen

• 4 Feigen
• 40 g Mandelblättchen
• 750 g Joghurt mit 10% Fettanteil
• 1 Päckchen Vanillezucker
• 4 EL flüssiger Honig

Figi

Przygotowanie:

1. Migdały uprażyć na patelni na złotobrązowy kolor i ostudzić. Jogurt wymieszać z cukrem waniliowym i przełożyć do szklanek. Polać miodem i posypać migdałami.

Samarkand Aquamarin Miska prostok. 25x10cm
Samarkand Aquamarin Miska prostok. 25x10cm
Samarkand Aquamarin Miska prostok. 25x10cm
Samarkand Mandarin Talerz sałatkowy 22cm
Samarkand Mandarin Talerz sałatkowy 22cm
Samarkand Mandarin Talerz sałatkowy 22cm
Samarkand Mandarin Miseczka kw. 10x10cm
Samarkand Mandarin Miseczka kw. 10x10cm
Samarkand Mandarin Miseczka kw. 10x10cm