Składniki:

• 200 g rolady z koziego sera
• 4 dojrzałe figi
• 4 gałązki rozmarynu
• 4 łyżeczki miodu

Zapiekany kozi ser z rozmarynem, figami i miodem

Przygotowanie:

Ser pokroić na 8 plasterków, a figi przekroić na pół. Do żaroodpornych form włożyć po dwa kawałki sera, po połówce figi i po jednej gałązce rozmarynu, każdą porcję polać łyżeczką miodu i podgrzewać na grillu lub w piekarniku, aż ser zacznie się topić.

BBQ Passion półmisek XL z uchwytami na szaszłyki
BBQ Passion półmisek XL z uchwytami na szaszłyki
BBQ Passion półmisek XL z uchwytami na szaszłyki
BBQ Passion patelnia grillowa z rączką 2 szt.
BBQ Passion patelnia grillowa z rączką 2 szt.
BBQ Passion patelnia grillowa z rączką 2 szt.
Artesano Original Cover Salad bowl 24cm
Artesano Original Cover Salad bowl 24cm
Artesano Original Cover Salad bowl 24cm